Dag 1

 

Hoi hoi! Nou gelukkig, we hebben de vlucht overleefd :)

Bedankt nog mensen voor de smsjes!

Vrijdag heeft Dirk ons afgezet op schiphol bij hotel Citizen M. op maar 3 minuten lopen van de vertrekhal. De kamer zag er erg leuk  en spacy uit met 2 soort van kokers waarvan er 1 de wc was en 1 de douche. Je moet geen clausrofobie hebben om daarin te gaan.

De regendouche..

Er was alleen een probleempje met de afvoer van het water... die deed het namelijk niet... En dus stond de hele kamer blank en begon onze vakantie met het dweilen van de kamer. (Dacht ik vakantie te hebben, kon ik nog dweilen ;) ) Verder was het wel een mooie kamer, met uitzicht op de vliegtuigen.

4persoons bed met uitzicht op de vliegtuigen.

De volgende dag (vandaag dus) vroeg opgestaan, even ontbeten en toen op naar de gate.  We hebben een goede vlucht gehad, geen rare dingen. En na 10,5 uur vliegen eindelijk aangekomen op Los Angeles. Daar was een grappige douane meneer die vroeg wat Mark en ik van elkaar waren en daarna zei hij: are you going to Las Vegas?... Yes... Are you going to see Elvis Presley?... NO.... Are you going to a chapel????? met een vette knipoog... Die dacht blijkbaar ook dat we gingen trouwen daar, maar dat doen we dus niet :)

Toen we dat gehad hadden gingen we met een shuttle bus op weg naar Alamo om onze huurauto op te halen. Het was de bedoeling dat we een Chevrolet Alfeo mee zouden nemen, maar we zijn er weg gegaan met een jeep SUV. Daar moesten we dan wel voor bijbetalen, maar nu kunnen we wel beter door alle Nationale parken rijden. Voor Mark een beetje vreemd om ineens in een automaat te moeten rijden, maar alles is goed gegaan en nu zitten we in het Days Inn hotel in Hollywood. Niet echt een luxe hotel en ook niet echt heel erg schoon, maar ach verder is het prima. Tot nu toe nog niet heel veel gezien verder want we zijn natuurlijk erg moe door de jetlag.  Maar aan de andere kant, voor Mark wel leuk want die is dit jaar wel heeeel erg lang jarig geweest aangezien toen we hier aankwamen het ineens pas half 12  smiddags was.

ons jeepje :-)

 

Morgen vroeg op en dan staat op de planning om naar de Universal Studio's te gaan. En misschien even langs de walk of fame. En nu mag ik eindelijk gaan slapen! (het is hier nu pas 20:36 uur)

Yanaika en Mark

 

 

 

 

 
Comments (8)
oeps..
8Wednesday, 01 June 2011 20:24
familie
dat jullie geen andere kamer hebben gekregen... wel aardig begin van vakantie idd
groetjes en een knuffel van trui
Jeepje een beetje korter geworden op de Foto?
7Wednesday, 01 June 2011 05:09
familie
Hoi Mark& Yanaika het lijkt er op dat de SUV op de foto iets korter is geworden, zou kunnen met Mark achter het stuur. :-)
Het zal de foto wel zijn zullen we maar zeggen.
Ik zie Yanaika al rijden met kussentje op de stoel om boven de rand van het stuur te kunnen kijken. :-)
Vandaag op reis enne neem genoeg water mee.
groetjes
Dirk
Hoi
6Monday, 30 May 2011 05:22
yanaika
Bedankt voor alle berichtjes!

Nee we hebben nog geen eigen tegeltje in de walk of fame en we zijn ook niet van plan om acteur of actrice te worden. Dus we komen gewoon terug 24 juni :-) Ik heb nog geen bekend BAtje gezien. Het is hier ook een holiday weekend dus ik denk ook niet dat we iemand gaan spotten. Maar morgen gaan we nog eens langs Beverly Hills, naar Rodeo drive. Dat is de dure winkelstraat waar de bekende mensen shoppen, dus wie weet..
Geef Mark maar een SUV.....
5Sunday, 29 May 2011 11:26
familie
En lekker geslapen? Ow of slapen jullie nog?

Haha een SUV..... tja das ook een leuk kadootje om uit te pakken in plaats van een kleine Alfeo.... Ik wil ook!!!!!!!!! (denkend aan een HUGE auto met Yanaika achter het stuur. Te klein om over het stuur te kijken.....)
Nou als jullie toch nog besluiten om in Las Vegas te trouwen weet dan wel dat jullie ons even bellen he want dan komen we ff langs ;)

Fijne dag vandaag en vraag als je een BAtje (Bekend Amerikaantje) tegen komt ff een handtekening! (Klinkt als Nick haha)


Groetjes uit het nu nog koude Nederland (morgen 30 graden hier ;))
Frank Danitsja Daan en Eva
Nou daar gaan jullie dan
4Sunday, 29 May 2011 08:45
familie
Hoi Yanaika en Mark als jullie dan toch naal de walk of fame gaan laat dan meteen even jullie eigen afdrukken achter heb je dat ook maar gehad.
Mark nog gefeliciteerd met je verjaardag (was ik gisteren even vergeten sorry) en als jullie besluiten om daar in hollywood een acteer carrière te starten kom dan wel eerst even terug om dat te laten weten.

Heel veel plezier en geniet van alles.
Hein
Amerika in zicht!
3Saturday, 28 May 2011 18:59
familie
Tolkamer, lokale tijd: 20:56 uur.

En?? Al land onder jullie voeten??? Of ben ik net te vroeg?
Ik wil bij deze Mark even feliciteren met je verjaardag!
Dit zal wel het mooiste kado zijn dat je gekregen heb dit jaar of ben je stiekem toch blijer met die balletjes die je van je vrienden hebt gekregen ;)
Geniet ervan en hou ons op de hoogte!!!!!!!!!

Dikke kus van Danitsja
PS het regent hier...........................................jak
Eindelijk is het zover de verlangde reis begint dan eindelijk voor jullie samen.
2Saturday, 28 May 2011 07:05
familie
Hallo Mark & Yanaika,
Het heeft wel even geduurd, samen aan gewerkt (ca.10 jr) en dan eindelijk is het dan zover.
Jullie staan of zitten nu op dit moment in de boardingruimte (08:45 uur)en nu maar hopen dat ze jullie binnen laten.
In dit digitale tijdperk weet je maar nooit of ligt het nu aan de inlognaam zoals in het hotel gisteren.
Tja het is natuurlijk ook erg spannend allemaal.
Ik vond het gisteren heel vertederend toen uiteindelijk de twee verliefde poppetjes met hun koffers richting hun kamer drentelden, Mark voorop.(grapje)
En het is nog meer feest, van harte gefeliciteerd met je 28e verjaardag Mark.
Jou kennende zal je goed voor Yanaika zorgen.
Ik wens jullie beiden een hele, hele prettige en een adembenemende vakantie die je niet snel zal vergeten :-) en zie jullie graag terug op of nabij 24 juni.

Groetjes
Dirk
Alvast een heeeeele fijne reis!
1Friday, 27 May 2011 18:46
familie
Jaja daar gaan jullie dan.
Jullie 1e dag moet nog aanbreken maar toch al mijn eerste reactie!
Ik hoop dat jullie koffers gepakt zijn er dat jullie nachtje in het hotel goed zal zijn.
Slaap lekker alvast en vanuit Tolkamer (lokale tijd: nu 20:44 uur) willen wij jullie een hele fijne reis wensen en heel veel plezier!
Geniet ervan!
Groetjes Frank en Danitsja en een dikke kus van Daan en Eva!
PS: Erg leuk deze site! Ik ga elke dag ff kijken ;)